Wijziging standplaats Cor van der Heijden Antieke Uurwerken
Monday. 24 October 2011
Per 30 november 2010 zullen wij gaan verhuizen. Onze collectie zal dan niet meer te bezichtigen zijn in Den Bosch. Voor het bezichtigen van de...
 Franse Kandelaars
Een paar franse kandelaars, vuurverguld. Uit de Empire-periode. Datering: omstreeks 1820

Printer friendly version
Over Ons

Gespecialiseerd in de aan- en verkoop, taxatie en restauratie van antieke uurwerken, startte Cor en Rieky van der Heijden onder de naam Cor van der Heijden - Antieke uurwerken in 1971 met hun zaak.

Nagenoeg drie decennia was het bedrijf gevestigd in het Brabantse Nistelrode. Expansie en de wens zich te vestigen op een locatie die nog beter aansloot bij het genre van de zaak, deed het echtpaar in het millenniumjaar besluiten te verhuizen naar de Brabantse hoofdstad.

De winkel aan de Verwerstraat 106, gelegen in het sfeervolle en Bourgondische 's-Hertogenbosch, herbergt een mooie collectie 17de, 18de en19de eeuw staande-, bracket- en carriageklokken; maar ook antieke horloges, barometers en antiek meubilair van franse, engelse en Hollandse makelij alsmede candelabre, maken deel uit van de collectie.

Daarnaast is de winkel gesitueerd in een omgeving met uitstekend gezelschap als het Brabants Museum, antiquariaten en diverse galeries. Kortom: een ambiance die een bezoek aan Cor van der Heijden - Antieke uurwerken mede tot een waar genoegen maakt.

Cor en Rieky van der Heijden heten u dan ook van harte welkom in hun zaak.

HOME | Catalogus | Zoeken | Contact | Over Ons | Nieuws |
Design & Development by System 4